Acne behandeling

De acne behandeling is een heel efficiënte behandeling, maar toch ook heel mild voor de huid. De producten bevatten qua werkstoffen actieve ingrediënten dat de symptomen van acne vulgaris op een doeltreffende manier aanpakt. Het reduceert o.a. de propionibacterie die ook verantwoordelijk is voor de acnehuid. Tezamen met de ontstekingsremmende en adstringerende eigenschappen van de producten wordt de werking van de huid geïntensiveerd en zal de huid verbeteren.

Vitamine behandeling

De behandeling  is ideaal om de huid een flinke oppepper te geven. In de behandeling krijgt je huid een zeer geconcentreerde vitamine C boost. Vitamine C is een antioxidant. Hierdoor worden afvalstoffen opgeruimd en krijgt de huid een boost in voeding. Het is ook belangrijk om te weten dat we het vitamine C concentraat en de andere werkstoffen niet zomaar op de huid aanbrengen. Dit gaat door middel van microneedling. Er worden als het ware hele kleine tunneltjes gecreëerd waardoor de vitamine C goed door kan dringen in de huid! He word als plezierig en tintelig ervaren. Met als gevolg een frisse en strakkere huid.

Collageen behandeling

Collageen is een eiwit dat je huid elastisch en veerkrachtig houdt. Naarmate je ouder wordt, wordt de aanmaak van collageen minder en treed huidveroudering in. Hierdoor kunnen er rimpels, kraaienpootjes en huidverslapping ontstaan. Onze collageen behandeling met lichttherapie stimuleert je huid om de aanmaak van collageen weer te laten opleven. Ook vermindert het de tekenen van huidveroudering, verfijnt de poriën, verbetert de doorbloeding en laat je huid stralen!


Anti aging

De anti aging behandeling kan preventief tegen rimpels werken, bestaande rimpels verminderen en revitaliseert de huid. De werkstof Myoxinol bestrijdt rimpels op dezelfde wijze als botulinetoxine (botox). Maar is een plantaardig ongevaarlijk product. Myoxinol werkt tweedelig; de biologische werking geeft vertraging van het cel verouderingsproces en de mechanische werking voorkomt de samentrekking van gelaatsspieren. Het resultaat is een zichtbare vermindering van gezichtsrimpels. De huid wordt gladder en krijgt een jongere en frisse uitstraling.

Eye treatment

Deze behandeling bevat o.a. extracten van ogentroost, goudsbloem, hamamelis en venkel en heeft een doorbloedende adstringerende en kalmerende werking. Het ontspant vermoeide oogleden en gaat huidverslapping tegen, zodat de huid om de ogen er beter en er beter en verzorgd uitziet. Het vochtgehalte van de huid wordt in de juiste balans gehouden en rimpels en kraaienpootjes reduceren.

Cellulitus behandeling

Door te beginnen met een intensieve peeling wordt de doorbloeding bevorderd en de dode huidcellen verwijderd. Daardoor kan de pakking beter haar werk doen en wordt de huid mooi zacht en glad. Middels cups of het shaping board wordt het bindweefsel en de spieren los gemasseerd en de doorbloeding gestimuleerd. Hierna volgt de pakking deze werkt tegen overtallig lichaamsvocht en het heeft een verstevigend effect op de spiervezels.


Webecos

Wij werken met de producten van Elimentary Skincare Webecos. De producten van Webecos zijn nuchter en eerlijk. Elk product is door het eigen merk ontwikkeld. Dagelijks zoekt het merk naar innovaties en andere vernieuwingen in haar eigen laboratorium op het gebied van huidverbetering en huidverzorging. Apothekers houden streng toezicht op de productie en kwaliteitscontrole van de producten. Elk jaar wordt een groot deel van de winst geïnvesteerd in research & development, om voorloper op de markt te kunnen blijven.

De producten van Webecos
De producten van Webecos zijn ontwikkeld om de huid te verzorgen en om de huid te verbeteren. De formules bevatten alleen pure ingrediënten, die de huid stimuleren om te herstellen. De producten bevatten onder andere plantenstoffen, antioxidanten, vitamines en mineralen. De unieke formules en texturen van de producten zorgen voor een optimale opname door de huid. De actieve ingrediënten zijn voornamelijk afkomstig uit natuurlijke bronnen, en de formules bevatten geen overbodige ingrediënten. Hierbij staat het behalen van prachtige resultaten met het gebruik van de producten staan voorop. De producten bevatten alleen ingrediënten die vriendelijk zijn voor de huid, daarom zijn de producten zelfs geschikt voor mensen met een zeer gevoelige huid. De producten helpen om de huid in optimale gezondheid te brengen. De formules bevatten geavanceerde bouwstoffen en geven daarnaast voeding aan de huid.