Browstyling


Brow shaping & tinting

Regulier, Henna of Hybrid

Ga je voor de natuurlijke look, kies dan voor reguliere verf. Bij reguliere verf zal er voor 1/2 dagen een lichte schaduwtint op de huid aanwezig zijn en zal de verf tot 4 weken in de wenkbrauwharen zichtbaar zijn. 

Ga je lieverd voor donkere en opties vollere wenkbrauwen. Kies dan voor de Hennabrows. Henna geeft een intenser effect, zal plekken waar minder haar zit voller doen lijken doordat de verf langer op de huid aanwezig zal zijn en ook in de wenkbrauwen haren is de kleur langer zichtbaar. Henna blijft circa 7 - 14 dagen op de huid zichtbaar en op de haren circa 5 tot 6 weken. 

Hybrid is de trend van nu en zit tussen reguliere verf en henna in. De tint op de huid zal 4 - 8 dagen zichtbaar zijn en kan tot wel 7 weken in de wenkbrauwharen zichtbaar blijven. 

Contraindicaties

Hennabrows mogen niet wanneer je zwanger bent, borstvoeding geeft of als je allergisch of gevoelig bent voor haar- en wenkbrauwverf en/of de stof PPD (P-fenyleendiamine).

Nazorg

Bij hennabrows en hybridbrows eerste 24 uur wenkbrauwen droog houden. Vermijd felle zon, zonnebank of saunabezoek. 


Browlamination

Browlamination is een behandeling waarbij we de wenkbrauwharen liften. Wanneer je graag vollere wenkbrauwen wilt of je haren naar beneden groeien is dit dé behandeling voor jou. 

We positioneren je wenkbrauwharen in een andere vorm en met onze producten kunnen wij zorgen dat dit effect 5 tot 6 weken zichtbaar zal zijn. 

Contraindicaties

Browlamination mag niet uitgevoerd worden tijdens zwangerschap, borstvoeding of als de huid rondom de wenkbrauw beschadigd is. 

Nazorg

Zorg dat de wenkbrauwen de eerste 24 uur droog blijven. Vermijd de felle zon, zonnebank, sauna en intensief sporten. 


Airbrush Brows

Airbrush Brows zijn DE trend van 2024. Met de airbrush techniek worden volle, perfect gevormde wenkbrauwen gerealiseerd. Net als bij de hybrid brow behandeling worden zowel de wenkbrauwharen als de huid geverfd. Het grote verschil is dat bij deze techniek de tint laag voor laag wordt aangebracht met een airbrush. Dit zorgt voor een poeder effect. 

De verf kan tot 10 dagen op de huid blijven (verschild per huid type) en blijft tot 8 weken in de haartjes. 

Contraindicaties

Wanneer er recentelijk een laserbehandeling heeft plaatsgevonden of een chemische peeling. 

Nazorg

Zorg dat de wenkbrauwen de eerste 24 uur droog blijven. Vermijd de felle zon, zonnebank, sauna en intensief sporten. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb