Gezichtsbehandelingen

Een gezichtsbehandeling heeft als doel het op milde wijze reinigen van de gezichtshuid, de doorbloeding verbeteren en is geschikt voor alle huidtypen. De behandeling is opgebouwd uit verschillende onderdelen. De behandeling start met het openen van de poriën door middel van een reiniging en een peeling. 
Vervolgens worden onzuiverheden verwijderd zoals comedonen en milia (mee-eters en gerstekorrels).  
Dan kan de behandeling aangevuld worden met verschillende maskers, behandelingen van de wenkbrauwen/wimpers en/of een gezichtsmassage. Tot slot wordt een verzorgende nabehandeling aangebracht. 

Binnen de salon hebben we drie verschillende gezichtsbehandelingen. De 'Basis-, de 'Complete- en de 'Deluxe gezichtsbehandeling'.  

Basis

Bij de 'Basis gezichtsbehandeling' wordt het gezicht en de hals gereinigd. Er wordt een huidanalyse gedaan en een dieptereiniging. Eventueel wordt er gebruik gemaakt van de vapazone en worden onzuiverheden verwijderd. Als afsluiting wordt er een masker aangebracht en gebruiken we verzorgende crème die aansluit op het huidtype.

Compleet

Wanneer je kiest voor de 'Complete gezichtsbehandeling' wordt het gezicht en de hals gereinigd. Er wordt een huidanalyse gedaan en een dieptereiniging. Eventueel wordt er gebruik gemaakt van de vapazone en worden onzuiverheden verwijderd. Hierna verven en harsen/epileren de wenkbrauwen naar wens. Er volgt een massage van gezicht, hals, decolleté en schouders. Als afsluiting wordt er een masker aangebracht en gebruiken we verzorgende crème die aansluit op het huidtype.

Deluxe

Kies je voor de 'Deluxe gezichtsbehandeling' wordt het gezicht en de hals gereinigd. Er wordt een huidanalyse gedaan en een dieptereiniging met behulp van de beautytoren. Eventueel wordt er gebruik gemaakt van de vapazone en worden onzuiverheden verwijderd. Hierna harsen/epileren we de wenkbrauwen en verven we de wenkbrauwen en wimpers. Er volgt een massage van gezicht, hals, decolleté en schouders. Als afsluiting wordt er een masker aangebracht met paraffine en gebruiken we verzorgende crème die aansluit op het huidtype.  

Intake

Wanneer je voor het eerst bij ons langskomt voor een gezichtsbehandeling kun je bij het maken van een afspraak kiezen voor intakegesprek als extra behandeling. Tijdens dit intakegesprek vullen we samen een lijst in en doen we een huidanalyse. We bespreken welke producten je op dit moment gebruikt en welke producten je kunt toevoegen aan de skin routine voor een gewenst resultaat. Vervolgens nemen we de verzamelde informatie mee in de gezichtsbehandeling. Alles wat er uit de intake komt en wat we doen tijdens de behandeling wordt verzameld en komt op de klantenkaart. Zo houden we discreet bij wat er is gedaan, welke producten er worden gebruikt en kunnen we passende behandelingen en advies geven.

Zo kunnen we in zetten op een vitamine boost om een oppepper te geven aan het gezicht. Maar erger je je aan die rimpels die telkens meer zichtbaar worden, dan richten we ons op anti-aging en gebruiken we producten die de collageen aanmaak stimuleerd. Heb je last van donkere wallen, dan passen we een eye-treatment toe en ook de beautytoren gebruiken we graag tijdens onze gezichtsbehandeling om het beste resultaat te leveren. 

Beauty toren

In de salon hebben wij de beauty toren staan. Deze toren kan gebruikt worden tijdens de gezichtsbehandeling. Er zitten 9 verschillende apparaten op die helpen de behandeling intenser en effectiever te maken.

Vapozone
De vapozone is een gezichtsstomer, die stoom en desinfecterende ozon combineert om het gelaat te zuiveren. Het waterdamp apparaat produceert warme stoom dat de doorbloeding bevordert en de poriën open zet. Dit zorgt ervoor dat werkstoffen beter worden opgenomen door de huid. Het desinfecteert de huid en heeft een verzachtend effect. 

Skin peeler
De skin peeler is een apparaat dat werkt op basis van ultrasonische geluidsgolven en warmte. Door middel van de geluidsgolven wordt de huid intensief gereinigd. Het behandeld verstopte en ingegroeide haarzakjes, maakt de bovenste laag van de opperhuid los en reinigt de poriën diep. Het is volledig pijnloos en je huid zal er direct een stuk gezonder uitzien.

Borstelapparaat
Het borstel apparaat reinigt tot diep in de poriën en verwijderd dode huidcellen en/of oude make-up resten. Door de roterende beweging van de borstel en het gebruik van een passend product wordt er op een zachte wijze gewerkt om de huid schoon te maken. 

Hoog frequent
De hoog frequent zorgt via een glazen elektronische buis dat er stroom wordt overgebracht op het gezicht. Het zuurstof uit de lucht wordt omgezet in ozon, wat zorgt voor een anti-bacteriële werking. Een behandeling met de hoog frequent desinfecteert de huid. Het Ozonlicht doodt alle ziektekiemen en bacteriën. De huid wordt geprikkeld zichzelf te herstellen. 

Diamant Microdermabrasie
Microdermabrasie betekent letterlijk het 'afslijpen van de huid' en is een mechanische peeling waarmee de bovenste huidlaag op een pijnloze manier wordt verwijderd. Het verwijderen van de bovenste huidlaag stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen in de onderste cellaag. Deze nieuwe cellen verplaatsen zich naar de bovenste lagen en vervangen geleidelijk het oude beschadigde weefsel. De microdermabrasie is aan te bevelen voor pigment en/of ouderdomsvlekken, (acne) littekens, vergrote poriën, vette huid, fijne lijntjes/ondiepe rimpels, futloze en droge huid, doffe huid, hyperkeratosis en ook bij striae. 

Vacuümzuig
Door het aanzuigen van de huid wordt het bindweefsel verbeterd. Deze behandeling bevordert de verplaatsing en het afvoeren van vetophoping en stimuleert de bloedsomloop. Het bevordert de afvoer van opgehoopte vloeistoffen en toxines en verbetert de elasticiteit van het huidweefsel. 

Galvanic Iontoforese
Bij deze behandelmethode wordt gelijkstroom gebruikt om de natuurlijke barrière van de huid te doorbreken om op deze manier werkstoffen dieper naar 'binnen te loodsen'. Door dit te doen activeren we de celstofwisseling en wordt de bloedcirculatie bevordert, wat zorgt voor een beter regeneratievermogen van de huid.  De huidstructuur zal verbeteren, gelaat wordt gelift, wallen verminderen, mimische rimpels verzachten en het helpt bij de aanpak van acne. 

Ultrasound
Het ultrasound apparaat werkt voor het insluizen van werkstoffen en werkt door middel van een ultrageluidfrequentie en hitte energie op het lichaam. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd, werkt de stofwisseling sneller, is er een beter doorstroming van het bloed en het lymfevocht, worden dieper liggende cellen geactiveerd en wordt het afweersysteem verbeterd. 

Koude & Warmte hamer
De koude functie kan gebruikt worden voor het 'verdoven' van de huid. Het maakt de huid glad en strak, sluit poriën, verminderd zwelling en kalmeert de huid na een intensieve behandeling.
De warmte functie kan gebruikt worden om te ontspannen tijdens een massage of masker. Het heeft een matterende werking en verhoogt de opname van werkstoffen.


Acne behandeling

De acne behandeling is een heel efficiënte behandeling, maar toch ook heel mild voor de huid. De producten bevatten qua werkstoffen actieve ingrediënten dat de symptomen van acne vulgaris op een doeltreffende manier aanpakt. Het reduceert o.a. de propionibacterie die ook verantwoordelijk is voor de acnehuid. Tezamen met de ontstekingsremmende en adstringerende eigenschappen van de producten wordt de werking van de huid geïntensiveerd en zal de huid verbeteren.

Cellulitus behandeling

Door te beginnen met een intensieve peeling wordt de doorbloeding bevorderd en de dode huidcellen verwijderd. Daardoor kan de pakking beter haar werk doen en wordt de huid mooi zacht en glad. Middels cups of het shaping board wordt het bindweefsel en de spieren los gemasseerd en de doorbloeding gestimuleerd. Hierna volgt de pakking deze werkt tegen overtallig lichaamsvocht en het heeft een verstevigend effect op de spiervezels.


Webecos

Wij werken met de producten van Elimentary Skincare Webecos. De producten van Webecos zijn nuchter en eerlijk. Elk product is door het eigen merk ontwikkeld. Dagelijks zoekt het merk naar innovaties en andere vernieuwingen in haar eigen laboratorium op het gebied van huidverbetering en huidverzorging. Apothekers houden streng toezicht op de productie en kwaliteitscontrole van de producten. Elk jaar wordt een groot deel van de winst geïnvesteerd in research & development, om voorloper op de markt te kunnen blijven.

De producten van Webecos
De producten van Webecos zijn ontwikkeld om de huid te verzorgen en om de huid te verbeteren. De formules bevatten alleen pure ingrediënten, die de huid stimuleren om te herstellen. De producten bevatten onder andere plantenstoffen, antioxidanten, vitamines en mineralen. De unieke formules en texturen van de producten zorgen voor een optimale opname door de huid. De actieve ingrediënten zijn voornamelijk afkomstig uit natuurlijke bronnen, en de formules bevatten geen overbodige ingrediënten. Hierbij staat het behalen van prachtige resultaten met het gebruik van de producten staan voorop. De producten bevatten alleen ingrediënten die vriendelijk zijn voor de huid, daarom zijn de producten zelfs geschikt voor mensen met een zeer gevoelige huid. De producten helpen om de huid in optimale gezondheid te brengen. De formules bevatten geavanceerde bouwstoffen en geven daarnaast voeding aan de huid.

Maak jouw eigen website met JouwWeb