Beauty for you!

In onze salons staan kwaliteit en gezelligheid voorop! Bij Dirkje's Haircare bent u aan het juiste adres voor een professionele kappers-behandeling. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u graag welke coupe het best bij u past. Bij Henderica's Beautique en Beautysalon Noza kunt u terecht voor een heerlijke schoonheidsbehandeling. Of kom tot rust in onze privé sauna, en geniet van al onze wellness faciliteiten inclusief zonnebank.

Wij zijn Henderica en Dirkje en in 2016 zijn wij als zussen de uitdaging aangegaan om samen een bedrijf op te starten. Wij werken met heel veel plezier en passie samen! Wij begrijpen elkaar en dat maakt ons een heel sterk team. In onze salons hebben wij alle aandacht en tijd voor u. Uiteindelijk is een bezoekje aan de salon, zeker voor de dames, even een beetje aandacht voor jezelf en daar werken wij graag aan mee.

Meet the teamHenderica

Trotse eigenaresse van Henderica's Beautique. Samen met haar zusje heeft ze de salon opgestart. Ze is perfectionistisch en laat al haar klanten dan ook niet eerder de salon verlaten als dat zowel zij als de klant tevreden zijn. Daarnaast heeft ze vorig jaar de opleiding gedaan voor Permanente Make-Up en we kunnen haar al een echte specialist noemen. Dirkje


Trotse eigenaresse van Dirkje's Haircare. Samen met haar zus heeft ze de salon opgestart. Ze is een ster in haar werk en doet dit met veel passie en plezier. Ze volgt de nieuwste trends en heeft de beste producten in de salon om te zorgen dat je haar tijdens een grote behandeling ook de verzorging krijgt die het nodig heeft. 
Janine


Janine kun je vinden in de Beautysalon. Ze is als zelfstandig ondernemer bij ons in de salon en je kunt haar online ook vinden onder de naam 'Beautysalon Noza'. Ze heeft passie voor uiterlijke verzorging en ontvangt alle klanten altijd met een vrolijke lach. Ze streeft naar perfectie en wil dat de klanten tevreden en ontspannen de salon verlaten. Mayke


Mayke werkt in de Kapsalon. Mayke heeft veel passie voor het kappersvak! Ze deelt graag haar creativiteit met jullie als het gaat om het knippen en kleuren van het haar. Ook voor krul knippen kun je bij Mayke terecht. 


Rosalyn


Het nieuwste gezicht van het team is Rosalyn. Sinds september is ze te vinden in de kapsalon. Ze ontvangt de klanten graag met een grote glimlach en doet haar werk met veel plezier.